Logotyp

Lediga jobb

Maskinsnickare

Om Söderport AB

SöderPort AB är ett anrikt företag, beläget i Halltorp 3 mil söder om Kalmar, se karta. Företaget startades på 1940-talet och under dessa år har utvecklingen gått från traditionellt hantverk till dagens tekniskt avancerade specialsnickerier, men utan att ge avkall på höga material- och kvalitetskrav.

Dina arbetsuppgifter

Vi söker en möbel-/verkstads-/maskinsnickare till vår verksamhet. Då vi främst tillverkar fönster och dörrar ser vi gärna att du har erfarenhet av det. I dina arbetsuppgifter ingår att ställa maskiner och tillverka utifrån kapnotor och arbetsritningar.

Din profil

Då all vår produktion är specialsnickeri, ser vi att du har minst en gymnasial utbildning med inriktning trä (Träteknik, gärna med påbyggnad Möbel), att ha arbetat med specialsnickerier är meriterande.
Kvalitet är vårt signum - viktigt för oss och våra kunder, så vi förutsätter att du är noggrann och strukturerad i ditt arbete.

Du fungerar såväl självständigt som i grupp och är duktig på att kommunicera, har hög arbetsmoral och stort engagemang.

Anställningen

Anställningens omfattning: Heltid.
Anställningens form: Provanställning 6 mån med goda möjligheter till anställning.

Hos oss är det människorna som gör skillnad, och det är på goda relationer vi bygger hela vår verksamhet. Kan du identifiera dig som en i gänget? Då är du välkommen med din ansökan!

Urval sker löpande så vänta inte med din ansökan. Sista ansökningsdag 2016-10-29.
Frågor om tjänsten kontakta produktionschef Fredrik Andersson 0486-210 72

Sök tjänsten via jobb@soderport.se 

Vi ser fram emot din ansökan!