hamburgershape

Entrépartier från SöderPort – Profilsnitt

 

 

Att byta dörrar och entrépartier är en stor och viktig investering för din fastighet, detta är något som vi på SöderPort är specialiserade på och har lång erfarenhet av. Vi tar stort ansvar och säkerställer att dörren uppfyller de önskemål, krav och förväntningar ni ställer på er nya dörr.

Med över 70 års erfarenhet i branschen tillverkar vi kundanpassade vackra dörrar och entrépartier av absolut högsta kvalitet med generösa garantier och som motsvarar dagens säkerhetskrav. Våra produkter präglas av ett gediget småländskt hantverk med noggrann precision och omsorg om detaljerna. Detta är något som både vi och våra kunder värdesätter högt och som gjort att vi åtskilliga gånger fått såväl förnyat förtroende från återkommande kunder som vidare rekommendationer och att vi fått stor erfarenhet av att leverera entrépartier till såväl offentliga som kommersiella lokaler.

Vi tillverkar dörrar såväl i ek som täckmålat och vi utformar det enligt ert behov och önskemål. Kanske vill ni återskapa ett tidigare utseende, en stil eller ett visst tidsenligt utseende, kontakta oss gärna för offert och rådgivning inför ert dörrbyte. 

Läs gärna mer om vår dörrmodell Offentlig genom att klicka på länkarna till vänster i menyn eller på flikarna längst ner på sidan. 

 

Vår dörrmodell "Offentlig" är dörr-/entrépartier anpassade till offentliga byggnader - exempelvis flerfamiljshus, kontors- och affärsfastigheter. 

Dörrblad: Yta – 6 mm ek på stomme med dubbla ramträ, fingerskarvad lamell, plywood och dubbla aluminiumplåtar. Yttre sidoramträ i material lika yta. Isolering med freonfri cellplast. Tätning – cordförstärkt silikonlist. Limmad i sågspår i dörrbladets underfalsning.

Karm: Massiv ekkarm 44x110 mm - vid större storlekar 51x110 mm
10 mm aluminiumtröskel - se principritning. Fler varianter somtillval.

Beslag: Låshus ASSA 232 alt ASSA 231. Elslutbleck STEP45 (omställbart)
Gångjärn ASSA 3278 med bakkantsäkring och höjdjustering. Pardörrar med enhandsmanövrerad kantregel i passivt dörrblad. A-/B-/C-mått: 70 mm/27 mm/43 mm

Glas: Isolerglas D4-15, inv. lågenergiglas, varmkant och argongas. Härdat glas (alt. lamell-) ut-/
insida enl. BBR. Monteras enligt MTK´s metod 4 från insidan (kan inte demonteras
från utsidan).

Ytbehandling, Ek - Färdiglackat: (5 stegsbehandling) Le Tonkinois Bio Impression (opigmenterad alt. med mahogny- eller valnötspigment)/1 gång International Woodskin (Oljefernissa)/Lackslipning/Ytterligare 2 gånger International Woodskin

Entréparti från SöderPort monterat på en fastighet i Göteborg

Entréparti från SöderPort monterat på en fastighet i Göteborg