hamburgershape

Utåtgående fönsterdörr 3-glas – Spröjsalternativ

Vår fönsterdörr i 3-glas har invändig allmogeprofil, konstruktionen och utseendet är liknande som våra 3-glasfönster och fasta fönster vilket gör att dessa passar mycket bra tillsammans. Eftersom alla 3-glasrutorna är ihoplimmade så är spröjsen lösa utanpåliggande (snäppmodell) eftersom de inte kan monteras fast mellan glasen. 

Som standard har dörren spanjolett med broms och handtag, men som tillval kan du välja låsbar spanjolett, dubbelspanjolett (endast pardörr) och hakkolvsspanjolett (säkerhetsspanjolett), läs mer under fliken "Låsalternativ". 

Vår standardfyllning är med spegel på insidan och spårad skiva på utsidan men även här finns möjlighet att göra tillval; slät invändigt och utvändigt eller spegel även på utsidan, läs mer under "Detaljbilder". Se fliken nedan för att se vilket värmevärde vi klarar på vårt 3-glas dörrkonstruktion.

Som alla våra produkter så är även fönsterdörren i 3-glas en äkta svensktillverkat massivt träfönsterdörr.

Obs! Nedan snittritningar skall ses som en vägledning av hur profilen kan se ut. Vi reserverar oss för justeringar och aktuell snittritning medföljer alltid vår offert.


Spröjsförslag 1

Spröjsförslag 2

Spröjsförslag 3b

Spröjsförslag 6